Opheffen avondklok voorlopig opgeschort: desondanks klein protest

Na het ingaan van de avondklok bleef het rustig in onze regio. Een handvol mensen was op het plein voor de Markthal in Rotterdam aanwezig, om tegen de avondklok te protesteren. Zoals Paul, die alcoholvrij bier en een zak chips bij zich had.

Reacties

 • Mimi Zorn
  Mimi Zorn15 dagen geleden

  De rechter die de avondklok handhaafde zat samen met Jaap van Dissel in een medisch tuchtcollege , dus ja dan kun je deze uitspraak verwachten , old boys netwerk.

 • Gonzo Gongoozle
  Gonzo Gongoozle15 dagen geleden

  Dit is gwn dom hiermee geef je geld aan de overheid

 • Joe Joe
  Joe Joe15 dagen geleden

  Je bent een held, dankjewel

 • Rooie Japie
  Rooie Japie15 dagen geleden

  Viruswaarheid lijkt op een rare sekte met Willem Engel als de grote Goeroe. Versoepelen zou goed zijn voor bijv. de horeca, middenstand, sportscholen en middelbaar onderwijs. Maar doordat ze lak hebben aan alles komt de economie en de zorg nog meer onder druk te staan. Dit zal dus een averechts effect hebben.

 • Strange experiments
  Strange experiments15 dagen geleden

  Denk dat iedereen eens wijs moet gaan stemmen in maart dit kan zo niet langer meer weg met het kabinet

 • Marielle Bos
  Marielle Bos15 dagen geleden

  waar blijven die 17 miljoen die er tegen zijn dan . hihihi gekkies, wel fijn dat iedereen zich er gewoon aan houd.

 • Mimi Zorn

  Mimi Zorn

  15 dagen geleden

  Totdat er regels komen die de meerderheid gaan raken boeit het niemand... deze zomer avondklok om 18.00 invoeren...dan komt er pas protest...maar dat gaat de regering niet doen, zo slim zijn ze wel. .

 • Haaduri A3

  Haaduri A3

  15 dagen geleden

  @Jacko Vdb in je verhaaltje schrijf je precies wat er mis is met dit land. In jouw leven zoals je beschrijft heb je er weinig tot geen last van. Dankjewel volgende keer a.u.b. van meerdere perspectieven een mening maken.

 • Jacko Vdb

  Jacko Vdb

  15 dagen geleden

  Nederland is zowiezo een grote grap ! Iedereen heeft een grote bek, maar volgt de kudde schapen netjes ! Wil je een standpunt maken zal toch echt een groot deel van nederland gezamelijk in opstand moeten komen ! En anders niet janken, laat eerst de winkels maar open gaan en daarna de restaurants en als laatste pas de kroegen en evenementen ! En als de winkels en restaurants weer normaal open kunnen gaan mogen ze van mij de avondklok schrappen.. Ik werk toch savonds en doe overdag lekker mijn dingen ! En savonds ga ik lekker met me hond eruit bij vrienden op bezoek en gewoon me dingen doen ! De jeugd moet zichzelf niet zo aanstellen, dat je eventjes minder leuke dingen kan doen shit happens dat is het leven ! Wen er maar aan je krijgt nog meer kut tijden in je leven 😂. Challasss

 • DutchSlayer

  DutchSlayer

  15 dagen geleden

  Wacht maar tot het beter weer wordt😉

Volgende