Fraser na Ajax-Sparta: 'Moeten Gravenberch qua energie als voorbeeld nemen'

een 3-0 achterstand en leek de wedstrijd al beslist. Trainer Henk Fraser vond niet dat zijn ploeg deed wat hij ze had gevraagd.

Reacties

 • Fonz Wenehenubun
  Fonz Wenehenubun10 dagen geleden

  Henk Fraser dit is geen schande het verlies,...de mooiste Klassieker ooit Amsterdam-Rotterdam wij Sparta zijn doorsnee normaal, en niet abnormal als faaienooit denken dat je de beste bent,...Ajax is altijd de beste tot heden. Qua Prijzen en vermogen. Henk met de tijd word jij een held meer dan Rinus Michels die speelde ook eens tegen RFC je oude cluppie aan de essenburgsingel. Bij Henk van Woerden, Toon Maas en Wim van Vliet weet je nog.

 • Peter Jongeneel
  Peter Jongeneel10 dagen geleden

  Vriends , Abels waren niet op hun best. De komende maand is belangrijk, Emmen is al weg, dus we moeten er nog 1 ander team dr onder houden.Gaat lukken. Energie, energie en dan moet heet geen enkel probleem zijn.

 • Henny Verheij
  Henny Verheij10 dagen geleden

  Henk blijft altijd reëel en aan hem zal het niet liggen...

 • Norbert Janssen
  Norbert Janssen10 dagen geleden

  Fraser verdient het om een kans te krijgen bij een topclub in de toekomst. Tactisch vaak sterk, komt met realistisch verhaal na de wedstrijd. Hij zou er bij de selectie PSV meer uithalen dan die Duitse zeur.

 • R.G. Amsterdam

  R.G. Amsterdam

  10 dagen geleden

  Die Duitser doet het prima😅

 • Peter van Os
  Peter van Os10 dagen geleden

  Goed geformuleerd Fraser, laat nu maar eens je ware karakter zien. We hebben binnen Sparta teveel moment-voetballers zoals Harrouri, de gebroeder Duarta, Auassar, Smeets en zo kan ik er nog wel een paar noemen. Ze hebben allemaal hun talent maar laten het te weinig zien op momenten dat het echt moet. Nu is het moment de jongetjes van de mannen te scheiden, ben alleen bang dat we te weinig overhouden om een elftal op te stellen ;)

 • Mario kooijman
  Mario kooijman10 dagen geleden

  Altijd realistisch en draait niet om de feiten heen. Heb het gevoel dat Fraser een goede toekomst heeft als trainer.

 • R.G. Amsterdam

  R.G. Amsterdam

  10 dagen geleden

  @GRINSPOONTV ik dacht hetzelfde 😅 Als het Bosz gelukt is dan kan Fraser ook.

 • GRINSPOONTV

  GRINSPOONTV

  10 dagen geleden

  Hoop eerlijk gezegt wel voor fraser bij ajax hoor ga niet voor je liegen

 • Wout Van Hulst
  Wout Van Hulst10 dagen geleden

  Henk, je zegt het zelf al terecht: jij bent er als trainer verantwoordelijk voor dat Sparta zondag 100% scherp aan de start staat. Bikkelen nu !

Volgende