Feyenoord's nederlaag komt hard aan, maar er is optimisme. "We worden gewoon tweede"

Onder de rook van De Kuip, in Sportdorp, is de bekeruitschakeling van Feyenoord hard aangekomen. Feyenoord-supporter Hans laat zijn hondje uit, maar is volgens zijn vrouw nog steeds chagrijnig van de bekeruitschakeling. "Nee hij is niet te genieten. Er is geen huis mee te houden!"In Sportdorp is de 4-3 nederlaag van de Rotterdammers het gesprek van de dag. De 3-1 voorsprong werd in de laatste tien minuten ogenschijnlijk eenvoudig weggegeven. Dat steekt Hans het meest. "Dat ze achterin lopen te klojoën, op z'n Rotterdams gezegd. Het is echt slecht vind ik. Het lijkt wel of ze bang zijn een bal af te geven of iemand te passeren. Het wordt steeds moeilijker, lijkt 't wel."Tekst gaat verder onder de video.[iframe:rijnmond.bbvms.com/p/regiogrid_16-9_responsive/c/4134280.html]John, die verderop woont, is er ook ziek van. Een van de krachten achter de spandoekenactie lacht als hem gevraagd wordt wat hij van het optreden van Feyenoord vindt. "Wat ik ervan vond? Een drama natuurlijk. Dit mag natuurlijk nooit gebeuren", zegt John terwijl hij lacht als een boer met kiespijn. BerghuisHet kantelpunt in de wedstrijd was de rode kaart voor aanvoerder Steven Berghuis bij een 3-1 voorsprong. Zowel Hans als John hebben geen medelijden met Berghuis, die na de wedstrijd schuld bewust was."Die rode kaart vond ik terecht", zegt Hans. "Hij loopt altijd maar op zijn borst te kloppen en hij kan niet tegen kritiek. Maar ik vind ook dat hij niet echt sterk loopt te voetballen de laatste weken." John vult hem aan. "Hij is nooit mijn favoriet geweest. Hij is kampioen balverlies. En hij kan heel goed penalty's nemen. Ja dat jaagt z'n statistieken omhoog."Door de uitschakeling in de beker is de snelste weg naar Europa nu dicht voor Feyenoord. Maar Hans is optimistisch over de toekomst en de kansen op Europees voetbal. "Nee, we worden tweede. We gaan gewoon voor de tweede plek. Vitesse pakken we ook dadelijk. Groningen uit lukt ook wel."[iframe:rijnmond.bbvms.com/p/regiogrid_16-9_responsive/c/4134280.html]

Reacties

 • henk de bromvlieg
  henk de bromvlieg12 dagen geleden

  En Terecht feyenoord was gwn slecht

 • Brandon glenn Hollemans
  Brandon glenn Hollemans12 dagen geleden

  Ik ken die mensen

 • Brandon glenn Hollemans
  Brandon glenn Hollemans12 dagen geleden

  Dat is in mij wijk

 • Jan 1311
  Jan 131113 dagen geleden

  Heerenveen!!!

 • Gemarica
  Gemarica13 dagen geleden

  Lekker hoor, we hebben nu de wetenschap dat ze juichen voor Ajax. Ajax moet en kampioen worden en de beker winnen om Feyenoord nog een realistische kans te geven op de EL. Kunnen ze op Zuid een keer van echt voetb al genieten in plaats van da afbraak voetbal wat ze op die oever spelen.

 • Cool-H-Whip

  Cool-H-Whip

  13 dagen geleden

  Nooit juichen voor jullie kankerclub uit Abcoude sukkel

 • branco6942
  branco694213 dagen geleden

  Ik heb niks met deze club maar ik vind dit oprecht 2 mooie mensen die je mooi resultaat gunt , lijken mij 2 goudeerlijke kerels , respect van een Ajacied voor deze 2 kanjers!!!

 • M Al
  M Al13 dagen geleden

  ONLY karma CAN help you👈😔.. ONLY karma CAN put your mindset back TO 100%👈.. AND IF YOU DONT GET IT AND DONT WANT TO LEARN IT.... GOOD LUCK 🙏🏽.

 • Alex Schneider
  Alex Schneider13 dagen geleden

  Blijft toch je cluppie he in voor en tegenspoed ❤️🤍🖤

 • Alex Schneider

  Alex Schneider

  12 dagen geleden

  @Jelle Bigge daarom!

 • Jelle Bigge

  Jelle Bigge

  12 dagen geleden

  Feyenoord supporter ben je niet voor je plezier zei Gerard Cox ooit. Ware woorden..

 • André Van Baren
  André Van Baren14 dagen geleden

  Begrijp deze mensen . Zeer blijft het altijd doen. Elke keer weer . Mijn FEYENOORD 💪

 • Bastiaan Stapelberg
  Bastiaan Stapelberg14 dagen geleden

  Voor deze mensen is het niet leuk

 • rick niemand
  rick niemand14 dagen geleden

  Wat verwacht je van zo’n club ? 🤔😅😂

 • Piet Zwart
  Piet Zwart14 dagen geleden

  Zorg dan dat je het stadion weer in komt, vecht voor je club!

Volgende