Dick Advocaat sprak niet met Feyenoord-aanvoerder Steven Berghuis na rode kaart

Feyenoord-keepers Justin Bijlow en Nick Marsman zijn allebei onzeker voor het uitduel van de Rotterdammers met FC Twente. "Marsman heeft vandaag niet meegetraind. Zaterdag nemen we een beslissing over beide keepers", vertelde trainer Dick Advocaat op de persconferentie.Marsman keepte woensdag nog tijdens de bekerwedstrijd tegen sc Heerenveen, die Feyenoord in een knotsgekke slotfase met 4-3 verloor. Bijlow moest dat duel laten gaan, omdat hij in de eredivisiewedstrijd tegen Willem II een knietje had gekregen. [article:204048:Bijlow mist cruciale bekerwedstrijd van Feyenoord in Heerenveen]Kijk hieronder naar de volledige persconferentie met Feyenoord-trainer Dick Advocaat. De tekst gaat verder onder het fragment: [iframe:rijnmond.bbvms.com/p/rijnmond_embed/c/4134907.html] 'Niet gesproken met Berghuis'Na de bekeruitschakeling tegen sc Heerenveen van afgelopen woensdag richt Feyenoord zich op de tweede plek in de eredivisie, benadrukt Advocaat. "We moeten verder. Er zijn geen excuses meer. Het heeft weinig zin om hierbij stil te staan. We krijgen drie heel bepalende wedstrijden voor de rest van dit seizoen." [article:204052:Feyenoord geeft het na knotsgekke tweede helft helemaal weg in Heerenveen en ligt uit de beker]Advocaat heeft niet extra gesproken met aanvoerder Steven Berghuis. De Feyenoord-aanvaller pakte twee gele kaarten tegen sc Heerenveen, waarna hij met een rode kaart van het veld moest. "Deze jongen weet zelf wat hij verkeerd heeft gedaan. Hij is zo met zichzelf en het elftal bezig, om alles goed te doen. Misschien wil hij het zelfs te goed doen."

Reacties

 • Jan Troost
  Jan Troost8 dagen geleden

  Tegen Groningen hopelijk geen SPAJIC in de basis. Geef mij maar Eric Botteghin.

 • strontboer strontboer
  strontboer strontboer12 dagen geleden

  Nu willen ze geld van de fans wij vragen 1 keer om niet de spelen met berghuis en diemers maar toch doen van mijn krijgen geen cent berghuis die schijt heeft aan alle feyenoord fans door als en flikkertje de doen in de beker advocaat neem jeaankoop zooitje mee en rot op

 • Laurenz Baars
  Laurenz Baars12 dagen geleden

  Maakt allemaal niet meer uit...er is echt niks meer om voor te spelen voor die gasten. Zelfs Europees wordt te moeilijk, en als ze dat halen wordt dat ook 2 keer verliezen en dan eruit. Echt helemaal niks meer. Sorry Advocaat, leuk geprobeert, maar het is gewoon mislukt

 • Fonz Wenehenubun
  Fonz Wenehenubun12 dagen geleden

  was weer top tegen willem 2,....ze waren weer de beste,.....wat heeft fc utrecht tegen w2 whahahhahaha hup heerenveen

 • Dutch Chess better than cheese.
  Dutch Chess better than cheese.12 dagen geleden

  Als ik Feyenoord was zou ik alle spelers salaris in laten leveren, wat een wanprestatie.

 • X L
  X L13 dagen geleden

  Feyenoord is waardeloos, en zal altijd waardeloos blijven.

 • Fonz Wenehenubun

  Fonz Wenehenubun

  12 dagen geleden

  al 50 jaar nix

 • Chris Bachofner
  Chris Bachofner13 dagen geleden

  Is vechten tegen de bier kade, Feijenoord is geen ploeg die voetbalt, moet het hebben van vechtvoetbal. Die pannenkoeken club zal nooit verder komen, met dat vechtvoetbal, zou maar wachten met het bouwen van dat stadion weggegooid geld.

 • Henny Verheij
  Henny Verheij13 dagen geleden

  Met Narsingh zijn we echt geen goede speler kwijt geraakt hoor, het was rennen en niet meer weten wat te doen....

 • rick niemand
  rick niemand13 dagen geleden

  Ik stel voor dat Feyenoord vanaf vandaag gewoon met 14 man mag spelen. Mocht er iemand eruit worden gestuurd, dan hou je toch nog 2 mannen extra over . En ik denk dat je dan meer punten overhoud.

Volgende