Advocaat brengt geen extra spits in slotfase FC Twente-Feyenoord: 'Zal toch een reden voor zijn'

Feyenoord speelde zondagmiddag een bijzonder slordige wedstrijd op bezoek bij FC Twente, waarin het nog wel terugkwam van een 2-0 achterstand. Trainer Dick Advocaat zoekt na afloop naar een verklaring voor het slechte spel uit vooral de eerste helft. "Wat er precies aan de hand was kan ik moeilijk aangeven op dit moment."

Reacties

 • M Al
  M Al9 dagen geleden

  😂 😂 😂.. JUST MINDBLOWING HOW THE MIND CANT GET OUT OF ITS OWN ego.. 👈...thinking THAT IT performs ON piek LEVEL WHILE ITS NOT.. ONLY karma CAN help you WHIT THAT, COS ITS ALL in The MIND.. ASK karma HÉ CAN teach YOU. AND IF YOU DONT KNOW WHO HÉ is THEN YOU THE IDIOT THAT is blind👈BY ITS OWN ego.. GR KARMA 🙏🏽

 • Peter Simson
  Peter Simson10 dagen geleden

  laat die volgevreten profs maar inleveren.

 • Dutch Chess better than cheese.
  Dutch Chess better than cheese.10 dagen geleden

  Twente uit altijd lastig

 • Hassan kooksessie kooksessie
  Hassan kooksessie kooksessie10 dagen geleden

  die doet geen pleuris

 • Hassan kooksessie kooksessie
  Hassan kooksessie kooksessie10 dagen geleden

  jurgensen verkopen die zooi

 • Bastiaan Stapelberg
  Bastiaan Stapelberg10 dagen geleden

  Je bakt er helemaal niets van Dickie.

 • G.J. Schreuder

  G.J. Schreuder

  10 dagen geleden

  Rick kan er al langere tijd niets meer mee. Oorzaak: Gebrek aan een kundig bestuur. Dr zeepbel van Feyenoord als geweldige volksclub is al vele jaren geleden doorgeprikt . Het gaat mij al jaren en jaren aan het hart dat er maar geen geld vrijkomt voor betere spelers op verschillende posities. Het gaat alleen om geld, verder niets. Dan pas kunnen we weer stukje bij beetje veel betere resultaten gaan verwachten. Tot die tijd blijft het tobben en dat al zo lang. Niets of niemand , ook de meest ervaren trainer van de wereld niet. Ik houd van deze club maar zonder extra miljoenen gaat het niet echt wat voorstellen. Dit zeg ik als fan van Feyenoord al meer dan 50 jaar. Geen centen geen glorie.

 • jhhansi

  jhhansi

  10 dagen geleden

  Kijk het zal mij een rotzorg zijn hoor,ik ben ajacied,maar wat F'noord ontbeert is een visie,een plan dat uitgevoerd wordt door kundige mensen,de grootste dwazen zitten in dat Maasgebouw,een tech.directeur die spelers uit het C-segment voor astronomische bedragen haalt. F'noord hoort als eerste te investeren in een goed en kundig bestuur die weten waar ze over praten

 • jhhansi

  jhhansi

  10 dagen geleden

  Wacht maar volgend seizoen hebben jullie een clown voor de groep staan,ene Arne Slot

 • laurens v
  laurens v10 dagen geleden

  Dick, je bent een lul. Een lul omdat je gewoon niet ingrijpt. Je wisselt toch na die 1ste helft het halve team. En dan heb ik het niet eens over het niet inbrengen van een spits. A c h t e r l i j k

 • Linoan Linoan
  Linoan Linoan10 dagen geleden

  Wat wil je met zo een verdediging, dramatisch!

 • dylan eickhoff
  dylan eickhoff11 dagen geleden

  Dick wisselt zo scheiterig brengt haps in hou op man

 • King Roger
  King Roger11 dagen geleden

  Oppleuren oude seniele gek

 • King Roger

  King Roger

  10 dagen geleden

  @Fred Bijl moet jij weten

 • Fred Bijl

  Fred Bijl

  10 dagen geleden

  Met zo'n opmerking vraag ik me af of u zelf niet een beetje gek bent.

 • rick niemand
  rick niemand11 dagen geleden

  Nou Feyenoord moet gewoon zeggen we zijn geen top ploeg en doen wat we kunnen plaatst 3 en 4 zijn top prestaties. Nou dan loopt het misschien al beter voor sommige

 • Holland4evahh
  Holland4evahh11 dagen geleden

  Hij mag blij zijn dat Narsingh zo’n droeftoeter is.

 • jhhansi
  jhhansi11 dagen geleden

  Dickie is er allang helemaal klaar mee, maar opstappen doet deze Dagobert niet hoor 😂

 • Lex Fauser
  Lex Fauser11 dagen geleden

  Ik denk toch en ben bang dat de uitschakeling in de Beker door onnodig weggegeven van het eigenlijk moeten winnen van Heerenveen afgelopen woensdag.... En de helaas financiële problemen binnen Feyenoord (en dat alle spelers hierdoor noodgedwongen moeten inleveren qua hun salaris).... De koppen van deze mannen zijn blijven hangen.... Hun zelfvertrouwen erg is geschaad.... En ze mede door dit alles het niet meer zien zitten! Tja, ik wil echt niet pessimistisch zijn en ben en blijf Feyenoord tot mijn dood trouw, liefhebben en steunen, maar ben gewoon (altijd trouwens en in alles!) eerlijk in wat ik denk en voel! Het wordt nu echt de hoogste tijd dat onze mannen eens goed worden geholpen en gesteund in ook hun mentale situatie en dat met het hele team tezamen en de hele staf erbij! Evt. indien nodig dit ook op individueel vlak! Ik weet niet of dit al gebeurt binnen Feyenoord (daar ga je in principe wel vanuit), maar ik vind dit helaas zeer slechte en zwakke spel van Feyenoord (en het ook al langer niet stabiel zijn ervan) helaas voornamelijk ontstaan vanwege mentale redenen bij de spelers! Ze hebben nl. echt wel kwaliteiten en talenten in hun voetballen, maar het komt er maar niet uit bij ze allen! En hoe komt dit....! Dus: KOP OP EN KOM OP, FEYENOORD! DOE HIER IETS AAN EN GA EENS ECHT STRIJDEN VOOR WAT JE WAARD BENT!!! JE KUNT ECHT VEEL BETER!!! HEEL VEEL SUCCES EN BEHOUDT HET PLEZIER!!!

 • Lex Fauser

  Lex Fauser

  9 dagen geleden

  @Arvidje: je hoeft mij echt niet te behoeden voor teleurstellingen! Ik weet heus wel wat er gaande is en ben in alles juist heel realistisch! Desalniettemin kun je als echte Feyenoord fan/liefhebber WEL ook deze ploeg blijven steunen en aanmoedigen!!! DAN BEN JE PAS EEN ECHTE FEYENOORD FAN/LIEFHEBBER IN HART EN NIEREN EN TOT DE DOOD ONS SCHEIDT!!! Maar zeg en beweer NIET dat ik alles NIET (GOED) ZIE, DAAR GAAT HET NU BIJ MIJ IN DEZEN OM!!!

 • Arvidje

  Arvidje

  9 dagen geleden

  @Lex Fauser er is geen probleem, probeer je alleen te behoeden van telleurstelling door te zeggen dat feyenoord gewoon een middelmatig ploeg is en dit soort dingen gewoon gebeuren. En ja zoiets mag je niet meer weggeven, maar heel ondenkbaar is het ook niet kijkend naar het resultaat van afgelopen seizoenen, het is een onstabiele ploeg en net als een ploeg als heerenveen mogen ze dik tevreden zijn als ze op plek 4 eindigen, want het materiaal is gewoon matig.

 • Lex Fauser

  Lex Fauser

  9 dagen geleden

  @Arvidje: met alle respect maar jij leest mijn posten echt verkeerd, of je begrijpt ze niet! Ik heb nl. NOOIT gepost of beweerd dat Feyenoord beter is dan Heerenveen of wie dan ook!!! Maar jij vergeet een ding tav die laatste wedstrijd in de Beker: FEYENOORD STOND TOEN WEL OP EEN GEGEVEN MOMENT MET 3-1 VOOR (hoe je het ook went of keert!) EN DAT HOOR JE NIET/NOOIT WEG TE GEVEN EN OOK NIET MET MAAR 10 MAN, EN DAT ZEKER NIET OP ONGEVEER 3/4DE DEEL VAN DE WEDSTRIJD!!!!! DUS FEYENOORD HAD DOOR KUNNEN (!) GAAN IN DE BEKER! DIE 3-1 VOORSPRONG NIET WEG MOETEN GEVEN, WAREN OOK DE LETTERLIJKE WOORDEN van Dick Advocaat en DAAR REAGEER IK OP HIER!!!! Verder heb ik ALLEEN gepost dat ze BETER KUNNEN spelen in het algemeen, mits ze maar niet hun koppen laten hangen en ze OOK op mentaal vlak sterker worden! En dat ze van PSV kunnen winnen, dat heeft ze ook in voorgaande jaren gekund (DIT is een analyse vanuit Voetbal International gegeven hier op NLdron op haar kanaal, die ik ook volg)! Daar werd onlangs gezegd dat van de echte topclubs PSV degene is waar Feyenoord van kan winnen en ook van gewonnen heeft! Je moet dan naar het resultaat (de eindstand) kijken, niet naar de manier waarop dat gebeurd is, dat werd er toen niet bijverteld! Ik heb nl. ook in mijn posten NOOIT Feyenoord haar wedstrijden GEANALYSEERD!!! DAAR BEN IK NIET VOOR, ik ben geen (voetbal-)trainer of dito analist!!! En ik heb daar ook GEEN GOEDE KIJK op, en daar is niets mis mee! Dan kun je ook maar beter jouw mond over houden! Ik ben een echte Feyenoord fan/liefhebber en ik wil haar dmv mijn posten hier steunen en aanmoedigen, en geef alleen maar mijn algemene mening over haar spel! Meer niet! IK MOET NL. NIETS MEER en zeker niet van JOU! En als JIJ dan mijn posten NIET begrijpt, of daar NIET mee eens bent, of ze VERKEERD leest, is dat echt jouw probleem!

 • Arvidje

  Arvidje

  9 dagen geleden

  @Lex Fauser je gaat toch echt mis in het zien van de realiteit met de wedstrijd tegen heerenveen. Op geen enkel moment wat Feyenoord beter of bovenliggend. Het had ook al 4-1 in de eerste helft kunnen zijn voor heerenveen. Ajax had daarin tegen allang voor gestaan bij heerenveen. zij maken de kansen wel af. Je kijkt dus verkeerd naar de porestaties en je moet niet kijken naar de overwinning maar analyseren van de wedstrijd van feyenoord, het feit dat ze dan wonnen van PSV lag meer aan psv, hun slechtste wedstrijd ooit gespeeld, maar toch veel kansen de eerste helft gehad en dit was de beste wedstrijd van feyenoord tot nu toe gespeeld, dan kom je tot dit resultaat, verder spelen ze dus matig en maken ze hun kansen slecht af... het is gewoon een beperking in de kwaliteit en het teamspel, ze hebben moeite tegen elke club om te winnen.

 • Lex Fauser

  Lex Fauser

  11 dagen geleden

  @Raf de Roos: lees mijn lange tekst dan niet, man, als je daar zo'n last van hebt! En ik geef moed en advies ja, dan doen ECHTE Feyenoord fans/liefhebbers!!! En dat ben JIJ IIG NIET, dus aub zwijg en ga hier weg! Ik reageer ook hierna niet meer op jouw onzin teksten!!! TOT ZIENS!

Volgende